1-daagse workshop Commercieel handelen vanuit Authenticiteit en Verbinding

1-daagse workshop Commercieel handelen vanuit Authenticiteit en Verbinding

Voor (startende) ondernemers/zzp'ers ers met een passie voor een product of dienst die op zoek zijn naar hoe je meer nieuwe klanten vindt die bij hen passen 

Deze 1-daagse workshop geeft je inzicht in het hele traject met betrekking tot wat jij hebt te doen om klanten te vinden die het beste bij jou passen. Het is geen ééndaagse verkoop training, want deze dag gaat veel verder. Hier leer jij een structuur om commercieel succesvoller te zijn. 

Datum: woensdag 10 oktober 2018

Locatie: Postillon Bunnik

Trainer: Remko Westra

Investering: € 295,- (excl. BTW) Incl. persoonlijk werkboek, arrangementskosten, koffie, thee, lunch

 

Deze 1-daagse 'proefsessie' iets voor jou? Vul je gegevens hieronder in en ik neem snel contact met je op.

  

Dank je wel en ik neem snel contact met je op. 

3-daagse training Commercieel handelen vanuit Authenticiteit en Verbinding

Voor (startende) ondernemers en ZZP'ers met een passie voor een product of dienst die echt iets te bieden hebben en op zoek zijn naar meer klanten die bij hen passen. Ook jij zal uit je stoel moeten komen om waar jij echt in gelooft om te zetten in een rendabele omzet. Want als jij niets doet zal er ook niets gebeuren toch?

Wie ben jij, waar ben jij goed in, wat heb jij toe te voegen? Daarnaast gaan we aan de slag met diverse technieken en modellen.  En hoe ga jij dit allemaal inzetten om in contact te komen met relaties die het beste bij jou passen op jouw manier.

Dit is geen platte  'verkoop training' en wel een methode om op een natuurlijke wijze met je (potentiele) opdrachtgevers in contact te komen en te blijven. Jij komt iets brengen in plaats van 'halen' en bent oprecht betrokken bij je relaties. Jou wordt geleerd hoe je structuur in je commerciele activiteiten inbouwd en de juiste gesprekken voert. Hoe eenvoudig is het om op deze wijze meer opdrachten bij bestaande relaties te krijgen en nieuwe relaties langdurig aan je te verbinden. Ook jij zal aan de slag moeten deze dagen. 

In deze 3-daagse training gaan we actief aan de slag om een basis te leggen voor een toekomstbestendig commercieel traject. Je zult aan de bak moeten... 

Datum: woensdag 17 oktober, donderdag 18 oktober, woensdag 31 oktober 2018

Locatie: Postillon Bunnik

Trainer: Remko Westra

Investering: € 795,- (excl. BTW) Incl. persoonlijk werkboek, arrangementskosten, koffie, thee, lunch

Deze 3-daagse 'ik ga direct aan de slag' iets voor jou? Vul je gegevens hieronder in en ik neem snel contact met je op.

Dank je wel en ik neem snel contact met je op.