Online meer kopende klanten: Funnel Marketing & Sales Strategy

Online meer kopende klanten: Funnel Marketing & Sales Strategy: Hoe creëer je online meer zichtbaarheid en ‘kopende’ klanten. Jouw tijd is beperkt en hoe kan je door het inzetten van de juiste online strategie in combinatie met jouw website of webshop en juiste content potentiele klanten aan je verbinden en deze tot ‘ kopen’ over laten gaan. Het maken van de juiste Sales- of Lead funnel is cruciaal om in deze online wereld jouw doelgroep te vinden en enthousiast te maken zodat ze bij jou blijven kopen.

Voor wie is deze opleiding interessant: Ondernemers, CCO’s, CEO’s, (beginnende) marketeers, salesmanagers, key-accountmanagers

In één dag leer en ervaar je: online Marketing & Sales: waar heb je rekening mee te houden; hoe verleid ik potentiele klanten op een natuurlijke wijze; welke funnels zijn er en zijn waardevol; jouw doelgroep en hoe bereik je deze; de kracht van de juiste communicatie in woord, beeld en geluid; een heldere structuur in je online en offline salesproces.

Onderwerpen; Old School Sales vs New School Sales; online meer kopende klanten: hoe werkt dat; de kracht van de juiste online propositie; de juiste content; hoe zet ik een goede sales/lead funnel op; hoe vergroot ik de conversie van mijn website bezoekers; behoud en beheer van je bestaande klanten.

Datum, tijd, locatie: 29 mei van 9.30 tot 17.00 Veenendaal,

Kosten; € 485,-

Heb je interesse in deze opleiding? Schrijf hieronder in het vakje je naam, telefoonnummer en email adres en druk op 'Send'. We nemen snel contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag!

Salesmanagement

Sales Management: is een methodiek om de realisatie van targets lopende het jaar tijdig inzichtelijk te maken.  Hierdoor vergroot je de stuurbaarheid tijdens de (pre-) salesprocessen en kan je tijdig gezamenlijk concrete vervolgacties inplannen als targets mogelijk niet gerealiseerd gaan worden. Door frequent proactief de cijfers en bijhorende activiteiten met alle verantwoordelijke personen binnen je organisatie te bespreken, zorg je ervoor als ondernemer/salesmanager dat je ‘voor de beweging’ bent en blijft. Dit aan de hand van een overzichtelijke, eenvoudige en direct toepasbare methodiek.

 Voor wie is deze opleiding interessant; Ondernemers, CCO’s, CEO’s, Salesmanagers, Key-Accountmanagers

In één dag leer en ervaar je; de onderlinge verbanden van Sales Management; grip krijgen en houden op je salesproces; het stellen van realistische doelen/targets; hoe vergroot je de voorspelbaarheid van je omzet; welke stappen heb ik organisatorisch te doen; bij wie leg je welke verantwoordelijkheid en manage je deze; hoe hou je je bestaande klanten vast.

Onderwerpen; sales Management; dashboard; share of wallet; sales bilateraal & coaching; de bijbehorende competenties & vaardigheden; segmentatie en bedieningsconcepten; borgingsmatrix.

Datum, tijd, locatie: 22 mei van 9.30 tot 17.00 Veenendaal, 

Kosten; € 485,-

Heb je interesse in deze opleiding? Schrijf hieronder in het vakje je naam, telefoonnummer en email adres en druk op 'Send'. We nemen snel contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag!

Effectief Timemanagement

Effectief Timemanagement; In deze online en offline wereld moeten we in minder tijd meer werk verzetten! Welke keuzes maak jij en hoe stel je de juiste prioriteiten? Wat doe ik wel, wat doe ik niet. Hoe zeg ik ‘Nee!’ en blijf ik toch in verbinding? Heb je jezelf wel eens afgevraagd welke taken, rollen en bevoegdheden je hebt binnen je werk? Welke keuzes maak je in de hoeveelheid taken en opdrachten die je wilt of moet doen, en hoe maak je dan de juiste keuzes? Na deze training pak jij de regie over jouw dagelijkse werk. Je maakt proactief beslissingen en communiceert daar helder en overtuigend over en blijft in verbinding!

Voor wie is deze opleiding interessant; voor iedereen die de ideale werkdag wil creëren door zaken anders, beter en slimmer te doen.

In één dag leer en ervaar je: hoe blijf je baas over je eigen tijd; op basis van de prioriteitenmatrix jij de juiste keuzes maak; hoe je heldere doelen kan stellen; hoe krijg jij ‘meer’ tijd; meer rust, plezier en balans in je werk.

 Onderwerpen; tijdverspillers en saboteurs; ‘lastige’ collega’s en klanten: hoe reageer ik daar op; prioriteiten stellen; doelen en taken; wat doe ik wel en wat doe ik niet (meer); de online wereld; hoe zeg ik ‘Nee!’ en blijf ik toch in verbinding.

Datum, tijd, locatie: 1 mei van 9.30 tot 17.00 Veenendaal, 

Kosten; € 485,-

Heb je interesse in deze opleiding? Schrijf hieronder in het vakje je naam, telefoonnummer en email adres en druk op 'Send'. We nemen snel contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag!

Klantgericht Commercieel Communiceren

Klantgericht Commercieel Communiceren Is cruciaal om verbinding te krijgen en te houden met je (nieuwe) klanten en relaties. Snap jij volledig wat de klant wilt en waar hij behoefte aan heeft?  De hamvraag daarbij is hoe jouw klant ‘denkt’ en hoe jij jouw communicatie hierop aan kunt passen. 

Voor wie is deze opleiding interessant: Sales-, accountmanagers, (commerciële) binnendienst en verkoopmedewerkers en iedereen die te maken heeft met ‘klantcontact’.

In één dag leer en ervaar je: hoe je echt luistert naar klanten en prospects: wat de juiste vragen zijn om de wensen en behoeften van klanten en prospects vast te stellen; hoe je omgaat met de reacties van klanten; op welke wijze je van klachten kansen maakt; hoe je nieuwe communicatiemiddelen effectief inzet; wat de belangen zijn van actuele en up-to-date klantdata; het gebruiken van een effectieve commerciële gespreksstructuren; hoe je jouw eigen communicatiestijl ontwikkelt.

Onderwerpen;  de werking van communicatie, zowel verbaal als non-verbaal; het ontstaan van weerstand en ruis in communicatie en hoe je dit kan voorkomen; de afstemming van jouw commerciële communicatie op die van je klant; de toepassing van overtuigende luister- , vraag- en afsluittechnieken; de juiste commerciële gespreksstructuur; de totstandkoming van resultaatgerichte commerciële communicatie.

Datum, tijd, locatie: 15 mei van 9.30 tot 17.00 Veenendaal, 

Kosten; € 485,-

Heb je interesse in deze opleiding? Schrijf hieronder in het vakje je naam, telefoonnummer en email adres en druk op 'Send'. We nemen snel contact met je op.

Bedankt voor je aanvraag!