Over..

Ik pleit voor sociaal en duurzaam ondernemerschap. En ga voor een optimale samenwerking en een lange termijn strategie  waarbij de mens centraal staat.  Met meer dan 25 jaar ervaring in het sales- en adviesvak heb ik veel ondernemers begeleid in hun persoonlijke ontwikkelingen en groei als mens en de commerciële slagkracht vergroot. Dat doe ik op onze no-nonsense manier, met persoonlijke betrokkenheid, heldere resultaten en respect voor jouw wereldmodel. Jij staat centraal. 

Ik geloof in een 'hands-on' en 'no-nonsens' aanpak. Na een persoonlijk gesprek, waar en hoe vinden wij elkaar als mens, en een gedegen inventarisatie en prioriteitstelling, maak ik een overzichtelijke plan van aanpak en ga voor direct inzetbare tools en oplossingen. Ik geloof niet in uitgebreide rapporten die niemand leest. Bij mijn aanpak betrekken ik een ieder binnen de onderneming persoonlijk die een verantwoordelijke rol heeft of gaat krijgen.

Ik werk nauw samen met Beeckestijn Business School als het gaat om Marketing, Sales en klantgerichtheids trainingen. Tevens met CustomerTalk het platform voor innovatie, trends en diverse actuele events per jaar op het gebied van Marketing en Sales.

BusinessProgress is partner van FME als het gaat om het verzorgen van trainingen (openinschrijvingen en incompany's) op het gebied van Communicatie, Timemanagement en Salesmanagement. Lid van FME? check de workshopkalender

Kwaliteit leveren is essentieel. Vakmanschap vergroten tot meesterschap is de weg. Daarom ben ik aangesloten bij het NTI NLP Gilde. Een unieke organisatie van mensen die zichzelf, hun vak en hun missie serieus nemen en zich constant willen blijven professionaliseren. NTI NLP Gilde