Over ons

Wij pleiten voor sociaal en duurzaam ondernemerschap. Hiermee bedoelen we dat we gaan voor een optimale samenwerking en een lange termijn strategie bepalen waarbij de mens centraal staat. Het is onmogelijk om als ondernemer alles zelf te doen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het sales- en adviesvak hebben wij veel ondernemers begeleid in hun persoonlijke ontwikkelingen en groei als mens en ondernemer en de commerciele slagkracht vergroot. Dit krijgen wij samen met jou voor elkaar door feedback, spiegelen, coachen, best practices en samenwerking. Dat doen wij op onze no-nonsense manier, met persoonlijke betrokkenheid, heldere resultaten en respect voor jouw wereldmodel. Want jij staat centraal. 

Wij geloven in een ' hands-on' en 'no-nonsens' aanpak. Na een persoonlijk gesprek, waar en hoe vinden wij elkaar als mens, en een gedegen inventarisatie en prioriteitstelling, maken wij een overzichtelijke plan van aanpak en gaan wij voor direct inzetbare tools en oplossingen. Wij geloven niet in uitgebreide rapporten die niemand leest. Bij de onze aanpak betrekken wij een ieder binnen de onderneming persoonlijk die een verantwoordelijke rol heeft of gaat krijgen.

Wij werken nauw samen met Beeckestijn Business School als het gaat om Marketing, Sales en klantgerichtheids trainingen. Tevens met CustomerTalk het platform voor innovatie, trends en diverse actuele events per jaar op het gebied van Marketing en Sales. 

Ook met met Aad Dekker van Dekker Organisatie Advies werkt BusinessProgress nauw samen. Dit psychologisch adviesbureau ondersteunt bedrijven op krachtige wijze bij het strategisch inzetten van hun belangrijkste kapitaal: de medewerkers. 

BusinesProgress is partner van FME als het gaat om het verzorgen van trainingen op het gebied van Communicatie, Timemanagement en Salesmanagent. Lid van FME? check de workshopkalender

Kwaliteit leveren is essentieel. Vakmanschap vergroten tot meesterschap is de weg. Daarom is BusinessProgress aangesloten bij het NTI NLP Gilde. Een unieke organisatie van mensen die zichzelf, hun vak en hun missie serieus nemen en zich constant willen blijven professionaliseren. NTI NLP Gilde