vanuit Authenticiteit

Alles is er op gericht dat jij (opnieuw) één en volledig met jezelf wordt en daar vanuit verder leeft….Authenticiteit. Dit gaat om wie jij bent in de kern, jouw fundament. De basis waarop alles wat jij voelt, denkt, doet, wenst en uitstraalt naar buiten toe op gebaseerd is.  

Je bent gekomen op een punt in je leven en realiseert je dat wie je eigenlijk echt bent , bent ‘kwijtgeraakt’.  Omdat je nu meer bezig bent met 'wat je kan' in plaats van 'wat je wilt'. Je onvoldoende weet wat je talenten zijn. En als je ze weet, deze mogelijk nu onvolledig benut en/of niet op de juiste manier inzet. Misschien ben je wel ontvankelijk voor wat anderen van jou vinden en heb je jezelf, bewust of onbewust, een rol aangemeten die niet meer bij je past.

Wel heb je het verlangen om jezelf te kunnen zijn en je wilt die stappen gaan maken die nodig zijn om één en volledig met jezelf te zijn, alleen loop je nu vast en weet even niet hoe en waar je kunt beginnen. Je hebt al wel bedacht dat je hier iets mee moet en mee aan de slag wilt, alleen je weet nog niet hoe je dit kan aanpakken. 

Doel van dit traject  is om (terug) te gaan naar wie jij echt bent. Jou die inzichten te geven in wat jij wilt, wat je talenten zijn. Wat je te bieden hebt voor jezelf en voor anderen. Om jou die stappen te gaan laten maken, om vanuit je eigen wens en verlangen jouw (nieuwe) doelen te gaan bereiken.

Elementen van authenticiteit: 

 • Dat jij je bewust bent van wie je bent en jouw belangrijkste drijfveren.
 • Dat je leeft voor en naar je waarden en wat werkelijk belangrijk voor je is.
 • Dat je 'echt' bent in je gedrag en houding, je bent dus congruent.
 • Dat je open en eerlijk naar jezelf en anderen bent en dit vol overtuiging durft te zeggen

Hoe gaan we dit aanpakken?  Het ‘opzoek’ gaan naar je authenticiteit is niet gewoon een invuloefening.  Samen gaan we terug naar jouw basis, halen naar boven wie jij echt bent en wat je wilt en hoe belangrijk is het voor jou en motiveert je om nu die stappen te gaan maken?

Aan de hand van diverse methodieken en een concreet stappen plan ga je individueel en ook gezamenlijk aan de slag. Gaan we die antwoorden vinden die nu voor jou belangrijk zijn. We gaan in kaart brengen wat jouw echt motiveert, drijft, je talenten zijn en hoe jij deze wilt gaan gebruiken en vooral wat je wilt bereiken.  Wat kan je al en ben jij je daar al bewust van? En wat wil je beter ontwikkelen of leren?

Ook gaan we met jouw "Personal Branding' aan de slag. Wat straal je uit qua imago, levensstijl, kleding, etc. en sluiten we af met een professionele foto-shoot.

Alles wat we uitpuzzelen ga jij vastleggen. Dit wordt jouw ‘blauwdruk’ m.b.t. waar je voor staat, wat je wilt, je doelen, hoe je dit gaat aanpakken en wat heb je nog nodig. Dit met een concrete planning en tijdspad, met jouw doel(en) en met heldere en haalbare eindresultaten voor ogen.

Het wordt een interessant, spannend, confronterend, prikkelend, inzicht gevend  en vooral boeiend traject.

Wat levert het je op?  

Om vanuit Authenticiteit..

 • te leven
 • relaties aan te gaan en te versterken
 • te werken
 • je vrije tijd een invulling te geven
 • persoonlijk verder te groeien
 • in echte verbinding met jezelf en daardoor ook beter in verbinding met anderen te zijn
 • beter te communiceren,  met jezelf en met anderen
 • die doelen te gaan bereiken die je altijd voor ogen had en vindt dat het daar nu tijd voor is
 • minder angst, spanning en stress te ervaren; jij bent namelijk 'in controll' 
 • je plek in te nemen, zonder dominant of arrogant over te komen
 • zelfvertrouwen, kracht, energie, positieve flow, motivatie te ervaren
 • te genieten in het nu en door te gaan
 • erkenning te ervaren
 • balans en rust in je leven te creëren

 Als je kan zijn wie jij echt bent en doen wat jij wilt, waar jij al je verlangens en creativiteit in kwijt kunt, dan gaat de energie vanzelf stomen. Je leeft naar je waarden in woord en daad, hoe kom je over en wat laat je zien, je imago, wat terugkomt in jouw communicatie en uitstraling.

En als je nu een beeld maakt van wat het je allemaal kan gaan opleveren, als jij bent wie je echt bent, je omgeving accepteert je en jij zo verder door het leven gaat …. wat doet dat nu al met je en wat kan het jou persoonlijk allemaal gaan opleveren? En wellicht overweeg je een stap naar zelfstandig ondernemerschap en kan je jouw talenten ook hiervoor gaan inzetten als ondernemerscoach.

Hoe zou het voor jou zijn om hiermee aan de slag te gaan?

Heb je interesse of vragen? klik hier of bel. Samen bepalen we wat jij nodig hebt en wat jouw investering hiervoor is.   

De site vanuitauthenticiteit.nl is nog 'under construction'.

En in het najaar komen we  met een programma (en site) rond 'Man en Passie'.