Commercieel handelen vanuit Authenticiteit en Verbinding                   Voor iedereen met een passie voor een product of dienst die echt iets te bieden heeft en op zoek is naar meer klanten die bij hem passen en omzet. Ook jij zal uit je stoel moeten komen om waar jij echt in gelooft om te zetten in een rendabele omzet. Want als jij niets doet zal er ook niets gebeuren toch?

Wie ben jij, waar ben jij goed in, wat heb jij toe te voegen? Daarnaast gaan we aan de slag met diverse technieken en modellen.  En hoe ga jij dit allemaal inzetten om in contact te komen met relaties die het beste bij jou passen op jouw manier.

Dit is geen platte 'verkoop training' en wel een methode om op een natuurlijke wijze met je (potentiële) opdrachtgevers in contact te komen en te blijven. Jij komt iets brengen in plaats van 'halen' en bent oprecht betrokken bij je relaties. Jou wordt geleerd hoe je structuur in je commerciële activiteiten inbouwd en de juiste gesprekken voert. Hoe eenvoudig is het om op deze wijze meer opdrachten bij bestaande relaties te krijgen en nieuwe relaties langdurig aan je te verbinden.Ook jij zal aan de slag moeten deze dag(en).