Timemanagement

Hebt u zichzelf wel eens afgevraagd welke taken, rollen en bevoegdheden u hebt binnen uw werk? Welke drie rollen in uw top drie staan en welke taken daarbij horen? Kortom welke keuzes maakt u en welke prioriteiten stelt u in de hoeveelheid taken en opdrachten die u wilt of moet doen, en hoe maakt u dan deze keuzes? Met zorg voor uw verantwoordelijkheden, taken en uw eigen tijd.

Timemanagement kan u hierbij helpen. Het is namelijk een aan te leren vaardigheid die gaat over prioriteiten stellen, assertiviteit, delegeren, helder communiceren, onderhandelen en tijd besteden aan datgene dat belangrijk voor u is. Maak uw rollen, taken, verantwoordelijkheden en tijdbesteding inzichtelijk en neem hierover proactief beslissingen. Eigenlijk gaat Timemanagement over het nemen van persoonlijk leiderschap in uw werk.

Na de training bent u in staat:

  • Uw rollen, taken en verantwoordelijkheden in kaart te brengen
  • Heldere doelen te stellen
  • De juiste prioriteiten te stellen
  • Krachtig te communiceren
  • Effectief nee te durven en kunnen zeggen 

In deze training wordt gebruik gemaakt van zeer concrete methoden en technieken en u gaat naar huis met werkbare tips, trucs en checklists die uw direct persoonlijke effectiviteit en efficiënt timemanagement zullen opleveren. Daarnaast krijgt u inzicht hoe u uw persoonlijk leiderschap kunt inzetten.
 
Hebt u het permanent druk en ervaart u regelmatig stress in verband met te veel deadlines en de klem tussen werk en privé, dan is deze training een uitstekende tijdinvestering voor zowel uw werkgever als uzelf!

Deze training wordt gegeven door onze businesspartner art 2 advance (a2a).

De trainers
Art 2 advance (a2a) is de specialist in NLP trainingen voor professionals en teams. Onze zeer ervaren en gecertificeerde trainers helpen u om het beste uit uzelf te halen. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een methode die gericht is op het realiseren van voor u belangrijke doelen. Als u het gevoel heeft dat u nog meer uit uzelf kunt halen, beter kunt presteren, effectiever kunt communiceren en met meer plezier kunt werken, dan is NLP beslist iets voor u!