Motivatie en Betrokkenheid, wat zijn jouw innerlijke drijfveren ?

Wil je weten waarom je sommige dingen doet (of juist niet) en waarom je zich in bepaalde situaties goed of minder goed voelt? Wil je handiger keuzes kunnen maken, bijvoorbeeld met betrekking tot het managen van uw tijd? Wil je leren hoe je de sturing achter je eigen gedrag en dat van anderen kunt herkennen, zodat jij onzichtbaar en doelgericht anderen beter kunt overtuigen?

Dan is deze trainingsdag een absolute aanrader! Leer hoe de ordening van jouw waarden en drijfveren je elke dag stuurt en leer de waarden en drijfveren van anderen te herkennen, om nog meer sturing aan jouw overtuigingskracht en succes te geven. Met behulp van de training ‘Innerlijke drijfveren’ maak jij een volgende stap in je persoonlijke en professionele groei en leer je nog meer over jouw drijfveren in je werk (of privéleven).

De training:
Deze training eendaagse levert je een heldere visie op en zicht op wat jij wilt, wat belangrijk voor jou is en wat jouw passie en drive is om dingen te doen of te laten.

Na de training:

  • Weet je heel helder wat je wilt en wat je vermijdt;
  • Kun je sneller en eenvoudiger de juiste keuzes maken;
  • Kun je anderen gemakkelijker overtuigen en beïnvloeden, waardoor het samenwerken meer in de flow komt;
  • Herken je in conflictsituaties waar het daadwerkelijk om draait en kunt hier beter op inspelen;
  • Heb je een krachtige methodiek voor drijfverenonderzoek ervaren en weet je vooral wat je daarmee kunt DOEN;
  • Kun je beter en sneller de communicatie met anderen verdiepen voor nog meer resultaat.

De training ‘Innerlijke drijfveren’ biedt een inspirerend en doelgericht programma met veel praktische oefeningen, duidelijke handvatten en tips. Tijdens de training spelen ervaringen en experimenteren een belangrijke rol. Jij kunt rekenen op een kleine groep en persoonlijke aandacht, zodat je aan jouw eigen leerdoelen kunt werken. Kortom, een inspirerend programma waar je dagelijks profijt van zult hebben.