Effectief en Overtuigend Communiceren

Ben je een ondernemer of leidinggevende en wilt het optimale uit jezelf en je team halen? Wil je ervaren hoe simpel het eigenlijk is om succesvol te communiceren en te overtuigen? Wil je dat het samenwerken met diverse mensen gemakkelijker gaat? Dan is deze training precies iets voor jou!

Je versterkt je communicatie, je relaties, je overtuigingskracht en je succes, omdat je de basistechnieken en gereedschappen van de NLP methodiek op een praktische, doelgerichte en heldere manier leert toepassen. Jij kunt deze vervolgens elke dag in de praktijk gebruiken.

De training:
De training ‘Overtuigend Leidinggeven’ geeft je duidelijke handvatten en tips. Jij ervaart een krachtige introductie tot de NLP methodiek en vooral wat je ermee kunt doen.

Na deze training:

  • Bereikt je meer in minder tijd door krachtig verbaal en non-verbaal gedrag;
  • Communiceer je op een verbindende manier door professioneel en slim om te gaan met diverse gedragsstijlen;
  • Heb jij je focus en doelgerichtheid vergroot door een aantal simpele technieken;
  • Kun je handiger omgaan met emotioneel, onduidelijk of ongewenst gedrag;
  • Ben je je nog meer bewust van het effect van jouw gedrag op anderen;
  • Kun je flexibeler communiceren waardoor jouw overtuigingskracht toeneemt.

De inspirerende training ‘Effectief en Overtuigend Communiceren’ is praktisch en doelgericht met intensieve begeleiding door ervaren en gecertificeerde trainers. Tijdens de training spelen ervaringen en experimenteren een belangrijke rol. Jij kunt rekenen op een kleine groep en persoonlijke aandacht, zodat jij aan je eigen leerdoelen kunt werken.