Home

BusinessProgress ondersteund bedrijven met het opzetten en optimaliseren van hun (interne) communicatie-, sales- en marketingproces. Hoe vergroot je de effectiviteit van de individuele medewerker(s) en het werken in teamverband.

Belangrijk uitgangspunt bij workshops, trainingen en begeleiding-coachingstrajecten van BusinessProgress is dat de kennis direct toepasbaar is in de praktijk en dat de deelnemers echt iets kunnen na een training-coaching. Onze workshop en trainingen worden gegeven door gepassioneerde experts op hun vakgebied. Ze hebben zeer veel praktijkervaring omdat ze naast het geven van trainingen ook zelf ondernemer zijn en weten hoe complex deze situaties soms kunnen zijn. Onze trainers kunnen flexibel inspelen op vragen en wisselende situaties tijdens de workshop, training en coaching.

Als ervaren manager (sales) heb ik jarenlang zowel binnen- als buitendienst medewerkers begeleid en teams opgebouwd. Met meer dan 35 jaar ervaring in sales, marketing, communicatie, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling heb ik inmiddels veel ondernemers geholpen met hun onderneming. Hierbij heb ik medewerkers getraind en gecoacht om de persoonlijke effectiviteit te vergroten en de samenwerking in teams te verbeteren. Op een no-nonsense manier, met persoonlijke betrokkenheid en heldere resultaten. Door gebruik te maken van actuele methodieken qua marketing, sales, communicatie, persoonlijke effectiviteit en in de praktijk direct toepasbare tools. Dit ook door het inzetten van Sales Leadership (Nyenrode) en diverse methodieken uit de opleidingen die ik gevolgd heb. Hierbij staat de mens altijd centraal.

BusinessProgress is partner van FME en Members' Benefits. Voor deze organisaties en de aangesloten leden verzorgen we diverse trainingen door het hele land. Dit zijn zowel open inschrijvingen als incompany trajecten. Nieuwsgierig wat we voor jou, jouw organisatie kunnen betekenen? Laten we afspreken en samen bekijken we wat er mogelijk is.